Denk mee! Volt Kennemerland MeetUp over Water, NH en Europa

Denk mee! Volt Kennemerland MeetUp over Water, NH en Europa

1 jun 2023 13:25:49 UTC
Water

door Volt Kennemerland

De MeetUp’s in Kennemerland staan het komende jaar in het teken van onderwerpen die relevant zijn ter voorbereiding van de Europese verkiezingen. Zo maken we het belang duidelijk van een goed verkiezingsresultaat van Volt in 2024 en stimuleren we Volt-leden actief aan de campagne deel te nemen.

Op de MeetUp van 21 september as (save the date!) staat het thema water centraal. Niet verwonderlijk. De waterkwaliteit in NL staat onderaan de Europese ranglijst en als waterrijke regio is dit regelrecht van invloed op het welzijn van onze bevolking. Laurens Dassen benoemde deze water crisis recentelijk nog als een van de grootste komende uitdagingen, waar al jaren voor gewaarschuwd wordt.

Het Kernteam is bezig om deskundigen op het terrein van waterbeheer en waterkwaliteit te benaderen om een bijdrage aan deze bijeenkomst te leveren.Omdat we graag aansluiten bij de vragen van leden, nodigen we je van harte uit om te laten weten welke aspecten je op de agenda wilt hebben.

Je kunt daarbij denken aan topics als:

  • Hoe wordt de kwaliteit van water in de provincie bevorderd, bewaakt, bedreigd etc
  • Welke Europese besluiten zijn van belang voor de kwaliteit in NL..
  • Wat zou Volt moeten inbrengen in Europa omtrent water…
  • Wat kan Volt in de provincie doen om voor goed beheer en kwaliteit te zorgen…
  • X is een deskundige die betrokken zou moeten worden(naam en adresgegevens doorgeven)
  • Of….(geef aan wat je weten of bespreken wilt).

Denk mee!

Vul onderstaand formulier in voor 12 juni as zodat we ook jouw wensen mee kunnen nemen in de voorbereiding. We zullen proberen de vragen in het programma aan bod te laten komen. In ieder geval zullen wij vraagstellers laten weten of dat al dan niet gelukt is.

Klik hier om het formulier te openen

Namens het Kernteam Volt Kennemerland: bedankt!